اينکه نوجوانان چرا و به چه علت به بازي هاي انلاين معتاد مي شوند مسئله مهميست و يکي از مشکلات اساسي والدين مي باشد. به همين دليل ضروري است که والدين ياد بگيرند که چگونه با بازي کردن زياد نوجوان روبرو شوند. مطالعه ي اين پست شروع خوبي براي والديني است که فرزند نوجوان آنها به بازي هاي آنلاين علاقه ي زيادي نشان مي دهند.


 


 


اجازه دهيد پيش از آنکه به ادامه ي اين بحث بپردازم، از همين ابتدا بگويم که بازي هاي آنلاين بسيار جالب و مهيج هستند، و از اين پست نبايد اين گونه استنباط شود که اين بازي ها ذاتا تفريحي ناسالم هستند. اما در هر کاري بايد اعتدال رعايت شود.


 


پس ما به عنوان والدين نوجوان، بايد چگونه با اين مسئله مواجه شويم؟


 


 


 


مشاهده رفتارهاي نوجوان


 


براي شروع بهتر است ابتدا علايم خطر را بشناسيم. هزاران علامت خطر احتمالي وجود دارند، که در زير به برخي از آنها اشاره مي شود:


 


هنگامي که آنلاين هستند، متوجه گذر زمان نمي شوند


مشکل داشتن در تمام کردن تکاليف مدرسه يا مسئوليت ها و کارهايي که درخانه به او محول مي شود


افت تحصيلي در نتيجه ي انجام ندادن درست تکاليف مدرسه


فاصله گرفتن و کاهش تعامل با خانواده و دوستان


عصبانيت زياد هنگام قطع دسترسي او به اينترنت


بي رغبتي به غذا خوردن و خارج شدن از اتاق خواب يا مطالعه ( عدم تمايل به فاصله گرفتن از کامپيوتر يا کنسول بازي)


بي ميلي به تعامل با اعضاي خانواده پس از بازگشت از مدرسه يا هنگام شام خوردن و ديگر موقعيت ها که خانواده دور هم جمع مي شوند


علايم بيماري جسمي مانند ميگرن، افزايش وزن، خشکي چشم ها، کاهش ديد، و مشکل خواب.


واکنش در مقابل بازي کردن نوجوان



اگر اين احتمال را مي دهيد که نوجوان شما بيش از حد به بازي هاي آنلاين وابسته شده است، راهکار هاي زير مي توانند به شما در تغيير برنامه ي آنها و راهنمايي آنها براي متعادل تر کردن ميزان توجه به بازيهاي آنلاين کمک کنند:


 


آنها را به انجام ديگر تفريحات و فعاليت هاي اجتماعي تشويق کنيد: فرزند نوجوان خود را از صفحه ي نمايش کامپيوتر دور کرده و آنها را به سمت ديگر تفريحات و فعاليت ها راهنمايي کنيد، مانند ورزش هاي تيمي و گردهمايي هاي سالم دوستانه.


برروي استفاده ي آنها از کامپيوتر نظارت کنيد: کامپيوتر را در مکاني از خانه قرار دهيد که روي آن ديد داشته باشيد و بتوانيد فعاليت هاي فرزند خود را در محيط آنلاين زير نظر داشته باشيد، و زمان آنلاين بودن آنها را محدود کنيد. اين کار زماني موثرتر واقع خواهد شد که خود شما نيز به عنوان والدين از اين قاعده پيروي کنيد. اگر شما نمي توانيد از محيط آنلاين فاصله بگيريد، احتمالا فرزند شما نيز نخواهد توانست.


با فرزند خود در مورد دلايل ريشه اي اين مشکل صحبت کنيد: استفاده ي وسواسي و بدون برنامه از کامپيوتر مي تواند علامتي حاکي از وجود مشکل مهمتري باشد. آيا اين احتمال وجود دارد که فرزند نوجوان شما از مشکلي عميقتر رنج ببرد؟ آيا اخيرا در زندگي شما تغيير بزرگي مانند طلاق يا تغيير محل زندگي اتفاق افتاده که موجب ايجاد استرس در او شده است؟


منبع  : کودک و نوجوان-مواجهه ي درست با بازي هاي آنلاين نوجوانان

کسب رضايت والدين با به کارگيري بيشترين تلاشتان در مدرسه

بازگشت به مدرسه

داستان کودکانه در مورد بي نظمي

داستان کوتاه در مورد راستگويي و صداقت براي کودکان

نکاتي در مورد بلوغ زودرس و ديررس

شناخت اختلال يادگيري در کلاس درس

با بيزاري نوجوانان از مدرسه رفتن چه کنيم؟

آنلاين ,بازي ,ي ,مي ,نوجوان ,فرزند ,بازي هاي ,هاي آنلاين ,به بازي ,با بازي ,از کامپيوتر

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

الماس آشپزی و مطالب خانوادگی هوش دیجیتال tur uriumanth برترین های 98 absharotb سفارش ساخت تابلو بالابری mahtabrayanehie جستاری بر کتاب هایی که می خوانیم.